"A két gyerekkel elmentem otthonról"- válságba került házasságáról vallott Kulcsár Edina és Csuti

házasság Nyerő páros válság Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti több mint 5 éve vannak együtt, két gyermekük született. A sztárpár a Nyerő páros című műsorban vallottak kapcsolatuk mélységeiről, és elárulták, hogy azért mentek a műsorba, hogy megmentsék házasságukat.

Kulcsár Edina és Csuti vallomásán a villában élő összes celebpár meghökkent, a közösségi oldalaikon ugyanis úgy tűnt, kapcsolatuk felhőtlen. Ezzel szemben a sztárpár nem titkolja, házasságuk válságba került, ugyanis miközben karrierjük felfelé ível, és folyton gyermekeikkel vannak elfoglalva, ők eltávolodtak egymástól.

- mondta Edina, majd így folytatta:

-tette hozzá az egykori szépségkirálynő. Csuti annyival egészítette ki felesége mondandóját, hogy nagyon szeretik egymást, mindent elértek, amit lehet, és óriási kudarcnak élnék meg, ha nem sikerülne megmenteni a kapcsolatukat.

"Én nem vagyok egy kimondottan jó partner, sokszor viszem haza a problémákat, és sokszor bántom Edinát szavakkal. Ezek általában trágár kifejezések, amiken én 1-2 óra alatt túl tudok lendülni, ő viszont viszi magával..."

- mondta Csuti.

Forrás: Csuti/Instagram

Ez is érdekelhet: "Erről senki nem tud, még a szüleink se" - Titokban házasodott össze a magyar színész és kedvese

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.