Forró: alig takarja valami a dögös reality-sztár mellét - Fotó

modell bikini Reality Francesca Farago
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatjuk, hogy a népszerű valóságshow-szereplő szégyellős lenne!

A magyaros nevű Francesca Farago a Netflix nagysikerű realityjével, az Ellenállhatatlan kísértéssel (Too Hot to Handle) vált ismertté. A műsor izgalmas alapötlete, hogy összezárnak egy rakás dögös és szexéhes fiatalt, akinek megtiltanak mindenféle erotikus érintkezést. Ha megszegik a szabályt, akkor minden egyes esetben levonnak a 100 ezer dolláros fődíjból.

Francesca az első évad egyik nyertese volt, aki másik kilenc versenyzővel együtt osztozott a 75 ezer dolláron, vagyis majdnem 2,5 millió forinttal lett gazdagabb. A modellként és influenszerként is dolgozó Frankie le sem tagadhatná, mennyire élvezi az életet. Nem rest megmutatni idomait és azokat a helyeket, ahová eljut. Legutóbbi posztja alapján épp Spanyolországban tölti az eredetileg 10 naposra tervezett, de egy hónaposra nyúló útját.

Nem sokon múlott, hogy Francesca ismét villantson egyet, ugyanis kebleit alig tudja megzabolázni a bikinije.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.