Borzalmas! Oltatlan szülők haltak bele a koronavírusba: négy gyermekük maradt árván

haláleset oltás tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héten belül mindkét szülő elhunyt a koronavírus okozta szövődményekben.

A 48 éves virginiai Kevin Mitchem és két évvel fiatalabb felesége, Mitsy a neten olvasott téves információk miatt úgy döntöttek, nem veszik fel a koronavírus elleni védőoltást. Még a férfi édesapja sem tudta meggyőzni a párt, pedig Mitsy cukorbeteg volt, azaz a fertőzés szempontjából rizikócsoportba tartozott.

Kiderült, melyik koronavírus elleni vakcina a leghatékonyabb

Abban minden szakember egyetért, hogy be kell adatni a koronavírus elleni vakcinát, most viszont az is kiderült, melyik a leghatékonyabb az itthon elérhető oltások közül.

Kevin a múlt hónapban kezdett köhögni, és annak ellenére, hogy kapott gyógyszert, nem érezte, hogy jobban lenne. Elvégeztetett egy Covid-tesztet, amiből kiderült, elkapta a betegséget. Nem sokkal később felesége is rosszul lett, kórházba került, az állapota pedig gyorsan romlani kezdett és lélegeztetőgépre kapcsolták.

Amikor a férfi is nagyon rosszul lett és bekerült ugyanabba a kórházba, ahol a feleségét ápolták, az orovosok közölték vele a szörnyű hírt, hogy gyermekei anyjának alig egy napja lehet hátra. Mitsy a tünetek megjelenése után pár nappal, szeptember 23-án elhunyt. Nem sokkal később Kevin tüdőgyulladást kapott és bármennyire igyekeztek, az orvosai már rajta sem tudtak segíteni. A férfi két héttel felesége után meghalt.

A házaspár négy gyermeke maradt árván: a 17 éves Riley, a 14 éves Leah, valamint 11 éves ikreik, Taylor és Aiden. A férfinek emellett a korábbi házasságából van egy felnőtt, 22 éves lánya is, Angel, akinek két éve született kisfia - írta meg a Bors.

Meredeken emelkednek a számok

Több mint ezer koronavírusost ápolnak kórházban. Nem csak az oltottak, de az új fertőzöttek és a halálos áldozatok száma is növekszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.