"Ahogy telnek a napok, egyre rosszabb a helyzet" - így viseli Berki Mazsi a terhessége utolsó napjait

terhesség Berki Mazsi Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián várandós felesége, Mazsi közösségi oldalán számolt be arról, hogy egyre nehezebben viseli a terhessége utolsó napjait. 

Ahogy azt már korábban is megírtuk, Berki Krisztián nagyon aggódik a közelgő szülés miatt. Krisztiánnak főként azon kattog az agya, hogy mi lesz akkor, ha megindul a szülés, és a mentő vagy a taxi nem érkezik meg időben.

"Annak viszont majd szeretnék utánajárni, hogy egy vezetni tudó, de jogosítvánnyal nem rendelkező ember vezethet-e autót, ha vészhelyzet van, és ha igen, mi számít vészhelyzetnek? Mert ha a feleségemnél megindul a szülés, vagy elfolyik a magzatvíz, akkor lehet, hogy olyan állapotba kerül, hogy nem tud vezetni, és a mentő vagy a taxi nem azonnal érkezik ki, úgyhogy nem tudom, hogy ezzel bűncselekményt követnék-e el; nem akarok a szülőszobából a börtönbe menni, de számomra ez igen érdekes kérdés"

- mondta korábban Berki.

Mazsi már a várandósság utolsó napjait tapossa és a posztjaiból az derül ki, hogy egyre nehezebben viseli a terhessége utolsó időszakát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.