Hamarosan indul a Hal a tortán: ők lesznek az első hét versenyzői - Videó

Facebook -
Hal a tortán versenyzők videó Gáspár Bea gasztro-reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2008-ban indult a Hal a tortán a TV2 csatornáján, az elmúlt 13 évben számos ismert ember okozott vidám pillanatokat a nézőknek és vacsoratársainak egyaránt. November 1-jén a műsor vadonatúj részekkel újra látható lesz a TV2 Séf műsorán. 

Újra indul a Hal a tortán a TV2 Séf műsorán. Az adásokban Gáspár Bea is szerepet kap, aki a Hal a tortán tortán delikátboltjában várja az aznapi szakácsokat, ellátja őket jótanácsokkal, de meg is nehezíti a dolgukat - írja a Tények.

- mesélte Bea, aki azt is hozzátette, hogy lesznek olyan versenyzők is, akik igazi kellemes meglepetést okoznak majd. A műsor háziasszonya nagyon örült a felkérésnek, hisz az elmúlt húsz éve két dologról szólt: a gasztronómiáról és a realityről.

- tette hozzá Bea.

Az első adáshéten Gáspár Győző, Ambrus Attila, Horváth Gréta, Szögeczki Ági és Papp Olivér (PSG Ogli 7) csillogtatják meg főzőtudásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.