"Imádunk a természetben összebújni" - pikáns titkot árult el házasságáról Kandász Andi

házasság természet szex Kandász Andrea összebújás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgokról vallott az ismert műsorvezető, Kandász Andrea.

Kandász Andrea kendőzetlen őszinteséggel mesélt házassága titkairól a Színes Ásznak - vette észre a Blikk. A Kandinak is becézett, ötvenéves tévés szerint a hosszú kapcsolat titka nem a távolság és az énidő, hanem éppen ellenkezőleg, a sok-sok közös program és meglepetés.

Andi és geológus férje, Feri imádnak a természetben lenni. Rengeteget utaznak és túráznak itthon, a testüket pedig sétával és biciklizéssel tartják karban. Meg persze hancúrozással, amire nem mindig a hálószobában kerül sor. Erre lehet következtetni sejtelmes megjegyzéséből.

"Amikor a férjemmel megismerkedtünk, akkor volt nekünk egy fogadásunk"

Kandász Andrea életét megváltoztatta 20 kilós fogyása, azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében: egészségesen táplálkozik és sokat mozog.

Lányuk még kicsi volt, amikor kitalálta a pár, hogy hetente legalább egyszer kettesben töltik az estét. Így született meg a "felnőtt szerda" ötlete, amelyet azóta is tartanak. Míg sokan a távolságra esküsznek, arra hogy teret kell hagyni a másiknak, Kandiék szerint az ellenkezője az igaz. Sőt, egyik esti rituáléjukba is beavatta az olvasókat:

"Mindkettőnk szeretetnyelve az érintés: esténként lefekszünk az ágyba, ahol Feri simogat engem, ezzel teljesen elűzi belőlem a stresszt. Aztán persze, mindenki kitalálhatja, mi jön utána, de annyit elárulhatok, hogy sokszor elalszom" – mesélte a lapnak Andi nevetve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.