Járai Máté fájdalmas vallomása: "Máig érzem, hogy Mari mama bennem él"

gyász Törőcsik Mari emlék Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járai Máté Dominikán, a Survivor játéka közben tudta meg, hogy imádott nagymamája, Törőcsik Mari elhunyt. Azóta nem járt még a Tiszánál, ahova a színésznő hamvait szórták illetve Törőcsik Mari velemi otthonába se ment vissza, ahova sok gyerekkori emlék köti. 

Járai Máté a Survivor forgatása alatt tudta meg, hogy nagymamája, Törőcsik Mari meghalt. Nem volt neki könnyű, mivel nem tudott a családjával gyászolni, helyette órákig nézte a tengert, így tudott elbúcsúzni a színésznőtől. Azóta nem járt a Tiszánál, ahová Törőcsik Mari hamvait szórták és Velembe se látogatott el, ahova sok szép gyermekkori emlék köti. Úgy érzi, fájni fog, ha egyszer visszatér és nagymamája már nem lesz ott - írja a Blikk.

Járai Máté nem ment még vissza Törőcsik Mari velemi otthonába, ahová sok gyerekkori emlék köti. Forrás: Instagram/Járai Máté

Máté arról is beszélt, hogy a színésznő fogadott fia, Son meghívta őket az otthonába és lányáról, Máté unokahúgáról is küldött egy videót, akivel még sosem találkozott.

- mesélte elérzékenyülve Máté, aki a Survivor legjobb férfi celeb versenyzője lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.