Két hónapja rosszul volt, majd kiderült, hogy egy hulla mellett alszik

Forrás: Shutterstock -
bűz halott hulla Los Angeles koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reagan Baylee tavaly a koronavírus-járvány miatt otthon töltött két hónapot 25 négyzetméteres lakásában Los Angelesben. Egy idő után furcsa szagot kezdett érezni, amitől rosszul is érezte magát. Hetek kellettek ahhoz, hogy kiderüljön, mi okozta a bűzt és a rosszulléteket.

Az amerikai nőnek fájt a feje, hányingere volt és aludni sem tudott. Azt gondolta, a bezártság viseli meg lelkileg, ezért testi tüneteket produkál. A furcsa szagot egy madár által elejtett haltetemnek tudta be. A bűz mellett azonban egyre több bogár is megjelent az otthonában. Értesítette a közös képviselőt, aki a pandémia miatt nem ment el hozzá felmérni a helyzetet, így a rendőrséget hívta. Ők körbekérdezték a ház lakóit, de senki másnak nem volt panasza.

Két hónapja rosszul volt, majd kiderült, hogy egy hulla mellett alszik Forrás: TikTok/reaganbaylee

A közös képviselő végül küldött maga helyett egy karbantartót, aki már a lépcsőházban érezte az orrfacsaró szagot. Mondta is, hogy szerinte valaki meghalt, ám nem ment vissza segíteni, ezért Reagannek megint a rendőrséget kellett hívnia. Ahogy a kiérkező járőrök lenyomták a bal oldali szomszéd ajtajának a kilincsét, bogarak özönlöttek ki. Azonal becsapták az ajtót, többen elhányták magukat. Azt mondták, ez volt a legrosszabb állapotban lévő holttest, amit valaha láttak: szinte csak a csontváz maradt a szomszédból, aki egy méterre feküdt Reagan ágyától és a falától - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.