A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja lesz a következő vendége az Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak. Az előzetes alapján az énekes őszintén beszél majd első párkapcsolatáról is.

Pápai Joci meglepő vallomásának lehetünk majd szemtanúi a Life TV-n péntek este. Hajdú Péter az énekessel költözik össze egy napra ,és nem várt titkokra is fény derül. Az egyik meghökkentő infó, amit Joci már az előzetesben felfed, hogy még gyerek volt, amikor elvesztette a szüzességét.

"Fotó: Csudai Sándor - Origo"
Dögös bikinibe bújt Pápai Joci felesége
Pápai Joci és felesége imádnak utazni. Végre ismét hódolhatnak közös szenvedélyüknek. Az énekes feleségét azonban ritkán láthatjuk így.

"11 éves korom óta párkapcsolatban élek. Az első szerelmemmel akkor jöttem össze, és 11 és fél éves koromban vesztettem el a szüzességemet" – mondja az énekes. Joci emellett élete nehéz pillanataiba is beavatja majd a nézőket: „A feleségemnek nagy hasa volt. Nyolc hónapos terhes volt, és egyszer csak jött a közjegyző által kiküldött hivatalos papír, hogy a házat elárverezik... és el is árverezték."