"Erről senki nem tud, még a szüleink se" - Titokban házasodott össze a magyar színész és kedvese

Molnár Gusztáv házasság Nyerő páros párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv és párja a Nyerő páros című adásban árulták el, hogy tavaly év végén összeházasodtak, és arról is őszintén beszéltek, hol tart most a kapcsolatuk.

Molnár Gusztávval kapcsolatban idén nyár végén több hír is szárnyra kelt. A színészt azzal vádolta meg volt párja, hogy bántalmazta gyermekét, ami miatt feljelentést is tett. Guszti szinte minden munkáját elvesztette, mióta ez az eset kiderült, most viszont a Nyerő párosban minden este láthatjuk őt, és szerelmét, Vivient.

A színész és párja ezúttal arról beszéltek társaiknak egy feladatban, hol tart most a kapcsolatuk, és mi történt velük az elmúlt másfél évben, mióta egy párt alkotnak.

- sírta el magát a színész. Ezután Vivi elárulta, hogy szakember segítségét kérték, és az elmúlt fél évben nagyon sok érzelmet megéltek együtt.

- csuklott el Gusztáv hangja, aki megígérte, hogy ha véget ér a Nyerő páros, elviszi Vivit nászútra.

Titokban vette el szerelmét Molnár Gusztáv. Forrás: Insatgram/Molnár Gusztáv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.