"Nem volt olyan barátnőm korábban, akit ne csaltam volna meg" - hűtlenségéről vallott Pápai Joci

párkapcsolat szerelem megcsalás Pápai Joci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci tegnap azzal borzolta a kedélyeket, hogy elárulta, 11 és fél éves korában veszítette el a szüzességét. Az énekes azonban a mai napra is tartogatott meglepetést.

A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja újabb interjút adott, amelyben tovább árnyalta a képet fiatalkori önmagáról. Mielőtt megismerte volna a feleségét, igen nagy kanállal falta az életet:

"Szerintem nem volt olyan barátnőm korábban, akit ne csaltam volna meg. Ez talán azért is volt, mert 11 és fél éves korom óta kapcsolatban élek. Bevallom, egyikből mentem a másikba. Fiatalon, miközben valakivel együtt voltam, azt éreztem, nekem azért még tapasztalnom kell.

Pápai Joci TV2

Bennem volt a vadászösztön.

Közben persze mindig volt volt mellettem valaki, mert nem tudtam egyedül lenni. Érdekes, így visszagondolva, nem volt biztonságérzetem: féltem, ha nem volt kedvesem. Mondhatjuk, hogy igazi csibész fiú voltam a hűség tekintetében" - mesélte a HOT! Magazinnak Joci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.