"Mintha félelemben kellene élned..." - Csuti viselkedésén akadtak ki a rajongók

Forrás: Jakab Krisztina -
házasság Kulcsár Edina Csuti kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti azért jelentkezett a Nyerő páros játékába, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Adásról-adásra látszik, hogy a házaspár gondokkal küzd, a rajongók pedig nem nézik ezt szótlanul: elkezdték támadni Csutit és aggódnak Edináért.

Kulcsár Edina és Csuti őszintén bevállalták a Nyerő páros című műsorban, hogy házasságuk válságban van, és csak azért vállalták el a műsort, hogy újra egymásra találjanak. Az adásokból is egyértelműen lejön, hogy nincs minden rendben a házaspár között, Csuti viselkedésén pedig egyenesen kiakadtak a rajongók.

Csuti és Kulcsár Edina házassága válságban van. Forrás: Jakab Krisztina

"Csuti nagyon nagy csalódás. Most mindenki meglátta az igazi arcát: egy idegbeteg. Ha valaki így viselkedik kamerák előtt, hogy viselkedhet otthon a négy fal között? Szerintem ami nem megy, nem kell erőltetni, te ennél sokkal jobbat érdemelnél."

"Én tegnap nagyon féltem attól,hogy Csuti megüt Téged! Azt már hallottuk,hogy milyen bunkó tud lenni Veled (Ázsia E.), de azt nem gondoltam, hogy ilyen arrogáns, pedig teljesen igazad volt, hogy miattad lett ismert! "

"Itt komoly gondok vannak a férjed viselkedésével... nem véletlen ennyire hirtelen haragú, agresszív , csúnyán beszél... te pedig ezt próbálod leplezni,de már előre tudod, hogy milyen durva megnyilvánulása lesz. Ne haragudj, de ez nagyon durva. Mintha félelemben kellene élned . Nem az első alkalom, hogy ezt halljuk róla. Az én anyukám, ha ilyen férfi mellett lennék, már rég azt mondta volna, hogy hagyjam ott.. ti meg csak tűritek "

- üzenték az aggódó rajongók Edinának, de olyan is akadt, aki szerint az egykori szépségkirálynő szeretné rossz színben feltüntetni férjét.

"Csuti egy igazi gyökér, de azért mindenkinek feltűnt, hogy Edina rájátszik még? Mintha próbálná minél rosszabb színben feltüntetni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.