Bombaként robbant a hír, hogy Majka visszavonul. A rapper-műsorvezető azonban ma árnyalta a képet. 

A ValóVilágban feltűnt rapper, akit ma már elsősorban zenészként, valamint televíziós műsorvezetőként ismer és szeret a közönség, tegnap meglepő hírekkel került reflektorfénybe. Ahogy mi is megírtuk, a Storynak adott interjúja alapján úgy tűnt, visszavonul, ám nem csak a tévézéstől, hanem a zenéléstől is.

Forrás: sajtoszoba.tv

Ma azonban hosszú Facebook-posztban tisztázta, mire is gondolt igazán. Majkának esze ágában sincs felhagynia a koncertezéssel, hiszen számára nincs is nagyobb élmény, mint közönség elé állni. A televíziós szerepléssel azonban már más a helyzet, ott valóban igaz, hogy kissé a háttérbe vonul.

"A zene mellett, ha bevállalom a tévézést, akkor sosem marad energiám másra, és én szeretnék csinálni valami mást is. Vendégként biztos megjelenek majd egy-két helyen, de műsort vezetni, vagy zsűrizni biztosan nem szeretnèk" - írja a bejegyzésében.

"Fotó: Polyák Attila - Origo"
Majka komoly utasításokat kapott orvosától: így éli meg betegségét a rapper
Durva vírus támadta meg Majkát, aki közösségi oldalán számolt be róla, hogy még soha nem fájt ennyire a torka, mint most.

Majkát az elmúlt években olyan műsorokban láthattuk a TV2-n, mint a Bezár a bazár!, a Nicsak, ki vagyok?, jelenleg pedig a Sztárban sztár leszek! egyik zsűritagja.