Döbbenetes felvétel készült az M5-ös autópályán történt nyolcas karambolról

Karambol videó baleset M5-ös autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látni ennyire érthetetlen balesetet.

Még szerdán történt az a nyolcas karambol, amelyről most került fel a netre a meghökkentő felvétel. A Magyar Közút videóján jól látszik, hogy a baleset elkerülhetetlen, és a többség szinte tehetetlen volt.

A térfigyelő kamera által rögzített képek szerint volt, aki azzal okozott balesetet, hogy el akarta kerülni az ütközést és kivágódott jobbra, ahol oldalba talált egy szabályosan közlekedő autót. A balesetben 3️ könnyű sérült volt; szerencsére nem történt nagyobb baj, de a mentők ennek ellenére nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Az utóbbi hetekben megnőtt a hasonló balesetek száma, így a Magyar Közút munkatársai nyomatékosan kérnek mindenkit, hogy kellő körültekintéssel vezessenek, figyeljenek az előtte haladókra, olvassák a tájékoztatásokat a forgalmi helyzetről, tartsanak megfelelő követési távolságot és utazás során csak a vezetésre koncentráljanak! - számolt be róla a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.