Megdöbbentő hír: lehet, hogy mégsem Károly Harry herceg vér szerinti apja

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Károly herceg Diana hercegnő Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy fest, egy percre sem csitulnak a kedélyek a királyi család körül!

A brit uralkodói család szinte mindig a közbeszéd tárgya volt. Amióta azonban a Netflixen látható A korona című, igaz eseményeket feldolgozó, II. Erzsébetről és közvetlen szeretteiről szóló drámasorozat, a família állandó szereplője a mindennapi bulvárhíreknek.

Nem is olyan régen Harry és Meghan interjúja, a királyi család szörnyű viselkedése járta be a sajtót, most pedig újabb pletyka kapott szárnyra. Egyesek szerint nem alaptalanul. Sokan már régóta biztosra veszik, hogy nem Károly herceg Harry vér szerinti édesapja. Az alapot pedig az szolgáltatja, hogy Károly és Diana házassága nem volt zökkenőmentes, és megannyi szóbeszédet hallhattunk vélt vagy valós szeretőkről.

Forrás: AFP/Angela Weiss

A gyanút fokozza, hogy Harry nem nagyon hasonlít idősebb testvérére, Vilmosra, Károlyra pedig végképp nem. A pletykáknak és híreszteléseknek maga Harry szeretne most egyszer és mindenkorra véget vetni. Az apasági vizsgálatot fontolgatja - írja a Blikk Rúzs.

Ha nem Károly, akkor ki lehet Harry igazi apja? Nos, egyeseknek erre is van válasza. James Hewitt lehet az, Diana egykori lovasoktatója, akiek szintén vörös a haja. A pletykát erősíti, hogy a hercegnő Harry születése után két évvel vállalta fel nyíltan, hogy szerelmes a férfibe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.