Egészen meglepő, bár Berkiéktől nem annyira szokatlan, merész ötlettel álltak elő.

Berki Mazsi terhességének 39. hetében jár, így már fel van készülve arra, hogy bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Krisztián számára nem ez lesz az első alkalom, hiszen van már egy gyermeke, Nati, Mazsi számára azonban teljes új élmény lesz.

A pár tőlük elvárt extrém módon szeretné dokumentálni közös csöppségük világrajöttét. A film ötletét az adta, hogy Mazsi rengeteg videót megnézett a szülésről és úgy gondolja, sok esetben nem szemléltetik azt az érzelmi hullámvasutat, amit egy nő átél a történtek közben; illetve azt sem, hogyan viselik a több órás vajúdást. Ezért ezt is megmutatnák saját filmjükkel.

Forrás: Sláger TV

Miközben a film Mazsi fejéből pattant ki, az élő közvetítés már Krisztián gondolata volt. Berki a LifeTV reggelei műsorában elárulta, hogy akárcsak Natinál, második kislánya születésénél is benn lesz a szülőszobában. A műsorvezetők kérdésére a pár elárulta, milyen nevek között vacillálnak:

Milla Katarina, Brianna, Elena, Mirabella és Emma

A végleges döntést azonban a kislány megszületésékor hozzák majd meg. Ehhez pedig egy számmisztikustól kértek segítséget.