Berki Mazsiék elárulták, mi lesz születendő gyermekük neve

Forrás: Sláger TV -
terhesség szülés Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen meglepő, bár Berkiéktől nem annyira szokatlan, merész ötlettel álltak elő.

Berki Mazsi terhességének 39. hetében jár, így már fel van készülve arra, hogy bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. Krisztián számára nem ez lesz az első alkalom, hiszen van már egy gyermeke, Nati, Mazsi számára azonban teljes új élmény lesz.

A pár tőlük elvárt extrém módon szeretné dokumentálni közös csöppségük világrajöttét. A film ötletét az adta, hogy Mazsi rengeteg videót megnézett a szülésről és úgy gondolja, sok esetben nem szemléltetik azt az érzelmi hullámvasutat, amit egy nő átél a történtek közben; illetve azt sem, hogyan viselik a több órás vajúdást. Ezért ezt is megmutatnák saját filmjükkel.

Forrás: Sláger TV

Miközben a film Mazsi fejéből pattant ki, az élő közvetítés már Krisztián gondolata volt. Berki a LifeTV reggelei műsorában elárulta, hogy akárcsak Natinál, második kislánya születésénél is benn lesz a szülőszobában. A műsorvezetők kérdésére a pár elárulta, milyen nevek között vacillálnak:

Milla Katarina, Brianna, Elena, Mirabella és Emma

A végleges döntést azonban a kislány megszületésékor hozzák majd meg. Ehhez pedig egy számmisztikustól kértek segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.