Gyászol a népszerű magyar énekes: tragédia ihlette legújabb dalát

dal gyász videoklip Balázs Pali tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legjobb barátját, pályafutásának meghatározó kollégáját veszítette el a népszerű énekes, Balázs Pali.

Új dallal jelentkezett Balázs Pali, amihez videóklipet is forgattak, az alkalom azonban nem örömteli. A népszerű énekes ugyanis ezzel a dallal állít emléket szeretett barátjának, akivel pályája eleje óta szoros kötelékben voltak.

"21 éves koromban, 1989-ben találkoztam először Berki Csabival Békéscsabán, egy szórakozóhelyen. Hosszú évekig együtt is zenéltünk aztán a városban, majd a Balatonon, de Norvégiát is megjártuk együtt. Összekötöttek bennünket az álmaink, a vágyaink, rendkívül erős volt közöttünk az összhang. Számtalan közös élményt, sikert, kaptunk a zenének köszönhetően.

Forrás: Balázs Pali

Természetesen arról is tudtam, hogy nincs minden rendben az egészségével. Kerékpározással próbálta magát karban tartani, gyógyítani. Misszióját „A reménység kerekének" nevezte el. Tavaly nyáron még én is vele tartottam egy egész napos biciklitúrára" - árulta el a Blikknek az énekes.

Hónapokkal a közös biciklitúrájuk után beigazolódott Pali legnagyobb félelme: a súlyos betegség legyőzte barátját. A mély fájdalmat végül egy dalban tudta feldolgozni, melyhez a klipet Berki Csabával közös élményeik helyszínén, Békéscsabán forgatták.

A videót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.