Fájdalmas vallomást tett a TV2 sztárja: "Ha nincs a műsor, belebetegedtem volna a szakításunkba"

Forrás: TV2 -
Venczli Zóra TV2 szerelem Sztárban sztár leszek! szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különösen nehezen megy most a felkészülés Venczli Zóra számára, ugyanis friss sebet tép fel a következő produkciója.

A fiatal lány a középdöntő előtt szakított párjával, akivel már hét éve együtt voltak. Habár hónapok óta szétváltak, az érzései volt barátja iránt még mindig nem múltak el, és reménykedik is abban, hogy visszatalálnak egymáshoz. A Sztárban sztár leszek! most vasárnapi adásában egy rendkívül érzelmes számot ad elő, Christina Perri A Thousand Years című dalát.

"Gimis szerelem a miénk. Egy iskolába jártunk. Az első napomon ő volt, akit először megláttam. Nekem ő az első és az egyetlen szerelmem. Nem zártuk le végleg, csupán időt adtunk magunknak, hogy biztosak legyünk egymásban. Azért szakítottunk, hogy megtaláljuk önmagunkat, mert fiatalon jöttünk össze, még mindig szeretjük egymást, épp ezért nehéz elengedni a másikat" – mesélte a Borsnak Zóra.

Új szerelem van kibontakozóban a Sztárban sztár leszek! műsorában?

Vincze Liza volt az első kieső a Sztárban sztár leszek! idei évadában. A fiatal énekesnő azonban visszatért a kulisszák mögé, hogy élőben nézze végig a harmadik show-t.

"A hét közepén még mindig nem tudtam elénekelni sírás nélkül a dalt, feltépte a sebeimet" – folytatja a fiatal énekesnő. "Érzelmes lány vagyok, de próbálom nem kimutatni. Most a kamera előtt mégis többször eltört a mécses. Már a szerelem szó hallatán is meghatódom, és az érzéseim még mindig nem múltak el. Mindenki életében egyszer biztosan eljön a Nagy Ő, és én hiszek abban, hogy nekünk még összejöhet az esküvő.

Úgy gondolom, megmentett engem a Sztárban sztár leszek! Ha nincs a műsor, belebetegedtem volna a szakításunkba. Most nincs időm gondolkodni, talán így egy kicsit könnyebb" – zárta gondolatait a show versenyzője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.