Heti holdnaptár (október 25-31.): Most feleslegesen kergetjük az aktuális álmokat

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napról napra egyre kisebb arcát mutatja meg a Hold, fogyóban lesz, így nem csoda, hogy nagyon sok dolog, helyzet, és mi magunk is energiátlanok, lassúak leszünk, sokszor semmitmondó dolgokat csinálunk, és még kicsit nyűgösek is leszünk... Tulajdonképpen nincs azzal semmi baj, ha nem repkedünk és kicsit borúlátóbban tekintünk a következő időszakra. Békéljünk meg ezzel a körülménnyel, hogy a jövő héten jobb lesz minden a november 4-i Újhold után. Most feleslegesen kergetjük az aktuális álmokat. Jövő héten viszont fordul a kocka, érdemes türelmesnek lenni. Hacsak nincs kényszerhelyzet, senki ne vállaljon fel olyan kihívást és feladatot, ami túl nagy kockázatokat rejt.

2021. október 25., hétfő az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Nehéz nap, akadályok is akadnak – de ettől függetlenül érdemes aktívnak lenni. Egyetlen lényeges teendő az, hogy megtartsuk a belső békénket és ne vitatkozzunk senkivel. Ajánlott a gondolkodás, alapos tervezés, az aktuális célok átértékelése.

2021. október 26., kedd a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Előfordulhat, hogy kifordulunk önmagunkból, de ez nem lehet azonos azzal, hogy rágörcsölünk valamire, és akkor is meg akarjuk valósítani, ha annak semmi értelme. Minden legyen úgy jó, ahogy ezen a napon éppen van. Később fogod megérteni, miért ne módosíts semmin.

2021. október 27., szerda a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Aki ezen a napon tágra nyílt szemekkel és kihegyezett fülekkel jár, meglepően sok és fontos információhoz juthat hozzá. Érdemes jósolni, jövőt kutatni, felkeresni egy jövőbe látó személyt.

2021. október 28., csütörtök az ♌ban (Fogyó hold, Rák)

Nehéz nap, amikor meglátjuk azt az igazságot is, amivel nem feltétlenül szeretnénk szembenézni. Ha választasz magadnak egy utat, arról ne térj le. Semmilyen ígérettel szemben se állj el a célod megvalósításától.

2021. október 29., péntek az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Csendes, mégis kellemes nap, a kapkodás kerülendő. Kedved szerint formálhatod az eseményeket, ezért csak olyasmire mondj igent, ami tényleg vonz. Estére elfogy a szusz és az energia – a hétvégén majd feltöltődsz.

2021. október 30., szombat az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Amennyiben a hétvége ellenére dolgozunk, tüsténkedünk, az különösebb erőlködés nélkül is menni fog. Olyasmit viszont nem javallott felvállalni, amit a hátunk közepére sem kívánunk. Jó nap vásárláshoz, eladáshoz.

2021. október 31., vasárnap a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Ajánlott elcsendesedni, gondolkodni, ötletelni, mindezt vitamentesen! Aki bátor, az belátja a közelmúlt hibáit, elnézést kér, jóvátesz mindent. A hálálkodás, kedveskedés, odafigyelés se maradjon ki ebből a napból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.