Rúzsa Magdi TV2 Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori nyertese visszavonul.

Mindenkit meglepő, örömteli hírt osztott meg még szeptember elején Rúzsa Magdi. A népszerű énekesnő ugyanis állapotos, sőt rögtön hármas ikreket hord a szíve alatt. Magdi végigkoncertezte a nyarat legújabb albumával, a Karmával, azonban szeptember végén letudta utolsó fellépéseit.

Most viszont még egyszer, de egy ideig utoljára a közönség elé lép. A TV2 táncos showműsorának eheti adásában, vendégelőadóként szerepel majd. A Dancing with the Stars szombati show-ja a magyar előadókról szól, és igazi sztárparádéval kecsegtet.

https://www.instagram.com/ruzsamagdolna/

Olyan ismert emberek énekelnek majd a párosok produkciói alatt, mint Zséda, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó, Dolly, Kasza Tibi, Opitz Barbi, Pataky Attila és Tolvai Reni.

"Édesanyám úgy gondolkodott, gondolkodik, hogy a sztenderd táncokat tudni alap kell, hogy legyen egy nő, de bizony egy férfi esetében is, így mi a tesóimmal tudunk és szeretünk is táncolni nagyon. A szombat este azért is lesz különleges, mert

ez lesz egy ideig az utolsó tévés megjelenésem, hisz egyre nagyobb a pocakom is, most már a babázásé a főszerep"

– árulta el Magdi az Origónak.

Tóth Andi alig emlékszik valamire 15 éves kora előttről

"Az édesapám volt az, aki mindannyiunk életét megnehezítette, a mindennapos viselkedésével meg azzal, ahogy hozzánk állt." Az énekesnő vallomását mindenki megkönnyezte a Dancing stúdiójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.