Vadító és gyönyörű: eláll az ember lélegzete Shakira legújabb fotóitól - Fotó

fotó szexi estélyi Shakira
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira is azon sztárok közé tartozik, akiken nem látszik a kor. Hiába töltötte be 44. életévét az énekesnő, ugyanolyan gyönyörű, mint 10 évvel ezelőtt. 

Shakira egy reklámfilmet forgatott és Instagram-oldalára felrakott pár képet a forgatáson lőtt fotókból. Az énekesnő egy combtőig felvágott csillogó estélyiben pózol, mely kihangsúlyozza nőies alakját és csupasz hátát is megvillantja. Hosszú, hullámos haja lágyan omlik a vállára, és közben olyan csábosan néz a kamerába, hogy azt már tanítani lehetne. Shakira két gyermek után és 44 éves létére is elképesztően dögös: formás idomait bárki megirigyelhetné.

Pedig az énekesnőre rájárt a rúd mostanában. Elegendő bizonyítékot találtak ellene, mely szerint elkerülhette az állammal szembeni adófizetési kötelezettségét és 14,5 millió euró (4,5 milliárd forint) értékű adócsalást követett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.