Megszállottja lett a műsornak: négy éve, speciális eszközökkel készül a megmérettetésre a Ninja Warrior versenyzője

Forrás: TV2 -
felkészülés TV2 Ninja Warrior versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 25-én új kihívásokkal és még nehezebb akadályokkal indul a Ninja Warrior harmadik évada. A mostanra kultikussá vált sport-vetélkedő erejét jól mutatja, hogy a 360 rajthoz álló versenyző többsége megszállottan és specifikusan készült a megmérettetésre.

Közülük is ember felettit teljesített a 34 éves Suhajda Tamás, aki még az első Ninja Warriort látva döntötte el, hogy életmódot vált. Mindent az edzéseinek rendelt alá, hogy felkészüljön erre a megmérettetésre. Az elmúlt négy évben speciális eszközöket is készített a felkészüléshez, amit még a nászútjára is magával vitt. Nem túlzás azt állítani, megszállottja lett a műsornak.

Tamás speciális eszközökkel készül a megmérettetésre Forrás: TV2

„Mindent ennek rendeltem alá, úgy választottam munkát, hogy legyen megfelelő idő az edzésekre, hogy ha majd eljön az én időm, akkor jó formában legyek. Saját magam készítettem speciális eszközöket gipszből és gereblyenyélből, amivel tudom erősíteni a markolásomat, az ujjaimat. Ezeket az eszközöket a nászutamra is magammal vittem" - mesélte Tamás, akit céljai elérésében felesége támogat.

Suhajda Tamás és felesége Forrás: Origo

Hétfő este 19:55-kor kiderül, mire volt elég Tamásnak a speciális felkészülés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.