Milla Jovovich hasonlóság Ever Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötödik elem sztárja, Milla Jovovich magával vitte egy eseményre lányát, a 13 éves Ever Andersont. Elképesztően hasonlítanak egymásra.

Milla Jovovich modellként kezdte karrierjét, a színészet később talált rá. Olyan sikerfilmekben szerepelt, mint Az ötödik elem, Zoolander, Tökéletlen idők vagy A Kaptár-filmek, amelyeknek a legnagyobb részét a férje, Paul W.S. Anderson rendezte.

A színésznő és a rendező még 2009-ben házasodtak össze. Három gyermekük született, akik közül a 13 éves Ever Anderson a legidősebb. A fiatal lány szinte megszólalásig hasonlít édesanyjára.

Az anya-lánya párost egy Los Angeles-i eseményen látták együtt Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Ever Anderson nemrég kezdte színészi karrierjét, és máris olyan hatalmas projektben szerepelt, mint a Fekete Özvegy, amiben a fiatal Natashát alakította.

Az anya-lánya párost egy Los Angeles-i eseményen látták együtt, ahol bebizonyosodott, hogy tényleg úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.