Harkányi Endre nem így képzelte a nyugdíjat - így él visszavonulása óta

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Harkányi Endre színművész visszavonulás nyugdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonulása óta több ideje jut barátaira, és többet is utazik. A közeljövőben balatoni házát is szeretné elkezdeni csinosítgatni. Teljesen másféle életet él, mint amit eddig ismert, és tudja, már semmi sem lesz olyan, mint korábban volt.

Harkányi Endre Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész 1957 óta játszott színházban, filmekben, szinkronban, azonban nemrég úgy döntött, visszavonul. A színházat természetesen nem tudta, nem is akarta teljesen elfelejteni, azóta is rendszeresen látogatja a Vígszínház előadásait.

- mondta a színművész a Borsnak.

Mai napig járok a Vígszínház előadásaira. Nagyon mulatságos végignézni azokat a darabokat, amiket újragondoltak, mióta én már nem vagyok ott

Harkányi Endre interjú. 2017.09.20 Budapest, Fotó: Csudai Sándor Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azt is kiemelte, hogy egyáltalán nem így képzelte a nyugdíjat, bár a nyugdíjat nem is tartja jó szónak, inkább visszavonulásként tekint a helyzetre.

Zárógondolatként még megosztotta, hogy amióta visszavonult, egyelőre űr van az életében, de igyekszik minél jobban kihasználni a hirtelen jött szabadidejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.