Hoppá! Lehet, hogy Harry herceg édesapja valójában nem Károly herceg

Forrás: Netflix/Channel 5 -
Károly herceg apasági vizsgálat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg komolyan fontolgatja, hogy pontot tesz az embereket már évtizedek óta foglalkoztató pletyka végére.

Nem új keletű a pletyka, amely szerint Harry herceg vér szerinti apja nem Károly herceg, hanem Diana egykori lovasoktatója és szeretője, James Hewitt. Úgy tudni, Harry herceg végre eldöntötte, hogy utánajár az igazságnak, és apasági teszttel fogja tisztázni, hogy ki az igazi édesapja.

Diana és James Hewitt állítólag éveken keresztül folytattak viszonyt, a férfi bevallása szerint 1986 és 1991 között. A pletykáknak alapot ad, hogy Hewitt szintén vörös hajú.

Úgy tudni, hogy Harry 2022-ben megjelenő memoárjában tervezi elmondani a teljes igazságot a témáról, ezért lehet, hogy az apasági vizsgálat eredményeit is itt fogják először nyilvánosságra hozni.

Harry herceg a Thomas, a gőzmozdonyból olvas Forrás: Netflix/Channel 5

James Hewitt egyébként tagadja, hogy ő lenne a herceg apja, állítása szerint viszonyuk Dianával már csak azután kezdődött, hogy Harry megszületett.

A királyi család botránysorozata valószínűleg nem mostanában fog véget érni. Bár sokan azt gondolják, hogy a bizonyos Oprah-interjú után már nincs új a nap alatt, mások viszont azt gondolják, hogy a java még hátravan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.