Teljesen magára maradt az X-Faktor fiatal tehetsége: anyja hajléktalanszállón él

Forrás: RTL Klub -
Szirtes Dávid gyerekkor tehetségkutató bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére rengeteg mindent kellett átélnie és legyőznie a fiatal versenyzőnek, mégsem adta fel soha. Ugyan végül magára maradt, de egyedül is küzd azért, hogy elérje célját.

Szirtes Dávid nagyon sokat köszönhet nagymamájának, Csöpi néninek. Az ő tiszteletére jelentkezett az X-Faktorba, hogy emléket állítson annak, hogy kiskorában mindig együtt nézték a tehetségkutatót. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az édesapja elhagyta őt, édesanyja pedig nagyon rosszul bánt vele.

Négyévesen került a nagymamájához, ám a nő halála után visszakerült az anyjához. Érezte azonban, hogy az ottani körülmények nem megfelelőek. "Végül úgy döntöttem, a rossz viszony miatt segítséget kérek és három évvel a mama halála után kérvényeztem, hogy gyámszülőkhöz kerüljek" - mondta a Blikknek.

Dávid a középiskola végére megint magára maradt, az utolsó évet kollégiumban töltötte. Ennek ellenére sikeresen leérettségizett, most pedig már egyetemre jár, miközben zenei karrierjét építi.

Forrás: RTL Klub

Annyit tudok róla, hogy a nővéremmel együtt élnek, de legjobb tudomásom szerint nemrég hajléktalanszállón voltak, utána pedig szinte az utcán éltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.