"Kérvényeztem, hogy gyámszülőkhöz kerüljek" - Az X-Faktor versenyzőjének szörnyű gyerekkora volt

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Szirtes Dávid gyerekkor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szirtes Dávidnak, az X-Faktor ifjú tehetségének, nem volt könnyű gyerekkora. Édesapja egyéves korában elhagyta őt, édesanyja pedig sosem bánt jól vele.

Szirtes Dávid, az X-Faktor ifjú versenyzője a Blikknek mesélt nehéz gyermekkoráról és arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, amíg eljutott a tehetségkutatóba.

- kezdte Dávid, aki édesapját nem is ismerte, mivel egy éves korában elhagyta őket. Végül négy éves volt, amikor a nagymamájához került, aki mindig jól bánt vele és testvérével. Együtt nézték az X-Faktort és Dávid már akkor eldöntötte, hogy jelentkezni fog a műsorba. Tizenegy éves volt, amikor nagymamája elhunyt és visszakerült édesanyjához.

Szirtes Dávidnak, az X-Faktor ifjú tehetségének, nem volt könnyű gyerekkora Forrás: RTL Klub

- mesélte Dávid, aki végül egy idős házaspárhoz került, akik kedvesek, de szigorúak is voltak. Ők nem támogatták a fiatal fiú énekesi vágyait, mindenképpen a tanulást erőltették. Végül Dávid a középiskola utolsó évére ismét egyedül maradt, de ennek ellenére sikeres vizsgát tett, most pedig egyetemre jár és zenei karrierjét építi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.