"Vigasztalhatatlan és hisztérikus" - Alec Baldwin találkozott a lelőtt operatőr férjével és gyermekével

Forrás: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber -
özvegy gyász lövöldözés találkozás Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is beszámoltunk róla, halálos baleset történt Alec Baldwin amerikai színész filmjének új-mexikói forgatásán: a színész halálosan megsebesítette egy kellékfegyverrel a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt.

Alec Baldwin egy forrás szerint „hisztérikus és órákon át teljesen vigasztalhatatlan" volt, miután véletlenül lelőtte és megölte Halyna Hutchins operatőrt legújabb filmjének forgatásán, csütörtök délután. Mindössze két nappal a tragédia után a színész találkozott az operatőr özvegyével és 9 éves kisfiával, együtt hagytak el egy új-mexikói szállodát. Andros és Matthew pénteken egy privát megemlékezésen vettek részt Santa Fe-ben, amin Alec Baldwin is jelen volt. A fotókon Alec Baldwin hosszan ölelte az özvegyet. A színész már a tragédia után bejelentette, hogy mindenben támogatni fogja az elhunyt operatőr családját - írja a Daily Mail.

Alec Baldwin amerikai színész telefonál az új-mexikói Santa Fe közelében tartott filmforgatáson 2021. október 21-én, miután egy kellékfegyverrel agyonlőtte a vezetőoperatőrt, a rendezőt pedig megsebesítette. Forrás: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber

A találkozásról készült fotókat itt nézheted meg.

A legújabb hírek szerint Alex Baldwinra akár börtön is várhat, mivel megszegte az első és legfontosabb szabályt: kellékfegyverrel célzott egy emberre. Ha bűnösnek találják, 18 hónap börtönbüntetésre ítélhetik. A színész minden projektjét lemondta, szeretne most magára koncentrálni, hogy fel tudja dolgozni ezt a borzalmas tragédiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.