Ez a hat legrosszabb születésnapi dátum - A tied is közöttük van?

dátum ünneplés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki született olyan napon, ami csak az övé. Vannak olyan dátumok, amiken az ünnepelt mindig háttérbe szorul. Te is egy ilyen időpontban születtél?

Van hat nap az évben, amikor szinte az egész világ ünnepel valamit. Akik ezeken a napokon születtek, joggal érzik azt, hogy háttérbe szorulnak pont a születésük napján. A Joy.hu összeszedte, mikor szívás a születésnap.

Akik december 24-én és 25-én látták meg a napvilágot, azok jó eséllyel egy családi vacsorával ünnepelhetik meg a születésük napját. A nagy buli kizárt, mindenki a szeretteivel tölti ezeket a napokat, a szórakozóhelyek is zárva vannak. A sok tennivaló közepette pedig a születésnapok könnyen el is felejtődnek.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

December 31. és január 1. sem a legjobb időpont. Az év utolsó napján is mindenki ünnepel, csak éppen nem a születésnapost. Január elsején mindenki alszik vagy másnapos, aki ilyenkor tartaná a születésnapi buliját, az sok vendégre nem számítson.

Sokak szerint a Valentin-nap is balszerencsés születési dátum. Aki párkapcsolatban él, az ilyenkor a szerelmével tölti az időt, ráadásul azok, aki ezen napon születtek még azon is agyalhatnak, hogy mivel lepjék meg a párjukat.

Akik szökőévben születettek, azoknak a születésnapját jó eséllyel sokan elfelejtik. Bár nyilvánvalóan nem négyévente ünnepelnek csak, de minden évben ki kell találni, hogy mikor legyen az ünneplés.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.