Ez hozta össze Joshi Bharatot és Mészáros Lőrinc volt feleségét: így szerettek egymásba

Life TV -
Mészáros Beatrix Mészáros Lőrinc Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc egykori felesége egymásra találtak. Arra is fény derült most, mi hozta őket össze.

Előbb az derült ki, hogy Joshi Bharat és felesége több mint 30 év után a válás mellett döntöttek, majd az is, hogy már nincs esély a békülésre: elkezdték árulni 100 milliós álomotthonukat. Később elkezdtek terjedni pletykák arról is, hogy a műsorvezetőre rátalált a szerelem, de ez csak akkor vált biztossá, amikor Joshi Bharat elismerte, hogy valóban új párkapcsolata van, méghozzá nem is akárkivel, hanem Mészáros Lőrinc volt feleségével.

Így talált egymásra Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége Life TV

Mostanra arra is fény derült, mi hozta össze őket: a munka, hiszen Joshi Bharat a Life TV-nél dolgozik, amit a Beatrix tulajdonában lévő cég üzemeltet. A hírek szerint egy karácsonyi vacsorán kezdtek el beszélgetni először egymással, ahol kiderült, mindketten igen spirituálisak, így barátság szövődött köztük, ebből pedig szerelem lett - írja a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.