L.L. Junior pontot tett a találgatások végére: ezért nem csókolja meg feleségét, Kingát a kamerák előtt

Forrás: Facebook -
csók feleség barátnő Körtvélyessy Kinga szerelem férj L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior különleges poszttal jelentkezett közösségi oldalain, és amellett, hogy elárult néhány titkot a Nyerő Párosról, azt is elárulta, miért nem csókolja meg feleségét a műsorban.

Sokaknak szemet szúrt, hogy L.L. Junior a Nyerő Páros című műsorban nem öleli és nem csókolja meg feleségét, Kingát. Az énekes egy hosszabb posztban árulta el, számára mit jelentett a műsor, és az előbb említett kérdésen kívül több kulisszatitokról is lerántotta a leplet.

Junior a posztjában többek között arról írt, hogy az élet egy játék, és elmondta, mennyire imádta a Nyerő Páros forgatását.

"Bizonyos dolgok meglepőnek tűnhetnek (még nekünk, szereplőknek is), de teljesen érthető, ha felfogjuk, hogy ez egy zárt közösség felfokozott érzelmi állapota versenyhelyzetben. Ahol néha utálunk-szeretünk, sírunk-nevetünk, összeveszünk s kibékülünk, és ez így van rendjén. Mint a való életben, csak itt egy kicsit gyorsabban, impulzívabban. Egy cseppet sem haragszom azokra, akik lehordtak ( vagy lehordanak majd, ki tudja), mert pontosan tudom, az akkori érzelmeket csak ők ismerhetik, akik ott voltak velünk, és az indulatok amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan átvette a helyét egy másik érzelem, de ezt majd látni is fogjàtok"

- írta Junior, aki egy kicsit spoilerezett, és azt írta:

Forrás: Facebook

Az énekes arra is magyarázatot adott, miért nem csókolja meg feleségét a műsorban.

- írta Junior.

Először beszélt édesanyja elvesztéséről L.L. Junior felesége, Kinga: a színésznő a koronavírus áldozata letthttps://www.life.hu/eletmod/20211022-eloszor-beszelt-edesanyja-elveszteserol-ll-junior-felesege-kinga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.