Forrnak az indulatok a Nyerő Párosban: L.L. Junior párját még soha életében nem vádolták ilyennel

Nyerő páros nem szavahihető Körtvélyessy Kinga Csuti L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körtvélyessy Kinga kiakadt Csutira. Sokkolta, hogy Kulcsár Edina férje szavahihetetlennek nevezte.

"Csuti azt mondta rólam egy játék során, hogy én vagyok a legkevésbé szavahihető a villában. Nem értem, miért gondolta ezt, hiszen úgy vélem, a játék alatt nem adtam rá okot, valamint még soha életemben nem mondta rám ezt senki. Egyszerűen sokkot kaptam ettől a véleménytől. A privát életben nem konfrontálódok, de ha úgy érzem, igazságtalanság ér, kiállok magamért" - mondta a Blikknek Kinga, aki nem csak Csutival veszett össze, hanem Kárpáti Rebekának is nekiment.

Körtvélyessy Kinga kiakadt Kulcsár Edina férjre, Csutira Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

"Bár nem akartam beleszólni mások dolgába, Rebeka korábban névtelenül kérdést tett fel Csutinak és Edinának, ami heves érzelmeket váltott ki mindenkiből, végül a dolog egy nagy vitába torkollott. Megmondtam őszintén Rebekának, hogy a kérdése szerintem nem segítő szándékú volt, még ha annak is szánta. Nem bántam meg, hogy nem tartottam magamban és elmondtam, amit gondolok. Ami a szívemen, az a számon, és nem a balhét kerestem, mindössze jobbnak láttam, hogy a másik szemébe mondom, amit érzek és gondolok" - nyilatkozta L.L. Junior párja.

Kárpáti Rebeka korábban olyan kérdést tett fel névtelenül Csutinak és Kulcsár Edinának, ami nagy port kavart. Rebeka arra volt kíváncsi, hogy mennyire volt tudatos döntés megosztani a házasságuk válságát a játék megnyerése érdekében. Rebeka bevallotta, hogy ő írta a kérdést, és azt is elmondta, miért: "Én azért írtam, mert nagyon sokaknak a fejében konkrétan ez benne volt, és azért írtuk le, hogy te ezt meghalld, és ennek provokatív jellege volt valóban, hogy te erre a felütésre tudd magadat megvédeni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.