"Öregesen öltözködik, nincsen stílus benne" - Megszólta játékostársa Pataki Zitát

Forrás: RTL Klub -
fashion week Nyerő páros öltözködés Kamarás Norbert Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ki öltözködik legrosszabbul?" - ezt a kérdést tette fel Sebestyén Balázs a Nyerő Páros játékosainak. Csak akkor kaptak pontot a párok, ha mindkét fél ugyanúgy válaszol.

Kamarás Norbi és párja, Odett nem szereztek pontot, nem egyezett a válaszuk. Norbi szerint Pataki Zita öltözik a legrosszabbul, Odett szerint pedig L.L. Juniorék. Norbi így indokolta válaszát: "Zita sem viszi túlzásba, öregesen öltözködik, olyan semmilyen. Nincsen nagyon stílus benne."

"De tudod, hogy én az anyád lehetnék" - hívta fel a figyelmet a köztük lévő korkülönbségre Zita.

Kamarás Norbi szerint Pataki Zita és férje rosszul öltözködnek Forrás: RTL Klub

Odett nem értett egyet párjával, ő azért választotta Juniort és Kingát a legrosszabbul öltözködő párnak, mert úgy gondolta, Junior stílusa áll a legmesszebb Norbiétól.

Zitának egyébként nem esett rosszul Norbi véleménye, mert neki kialakult ízlése van elég régen. "Odettnek nincs ezek szerint" - mondta erre Norbi. Odett csípős választ adott élete párjának: "Neked nincse, csak mondom. Most is az én sapkámban vagy, kezdjük ott!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.