Plasztikával vádolják Liptai Claudiát: "Plasztika... mindenki tudja... új cicik, zsírleszívás"

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
zsírleszívás plasztika Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia egyik friss fotója alatt gyűlnek azok a kommentek, akik azt feltételezik, hogy a színásznő-műsorvezető azért ilyen vékony, mert plasztikáztatott.

Claudia egy zöld blúzban és élénk kék, testhez símuló szoknyában áll a Groupama Aréna lelátóján. A képet itt tudod megnézni. A fotóhoz a #aképcsalóka #nemilyenvékonyaderekam hashtageket is hozzáfűzte.
Vannak a hozzászólók között olyanok is, akik szerint ez a két szín szuper együtt, és nagyon jól áll Claudiának, és akadnak olyanok, akik úgy gondolják, ez a ruha egyáltalán nem előnyös neki

Liptai Claudiát plasztikával vádolják követői Forrás: Facebook/Liptai Claudia

"Ez borzalmas", "Jók a színek, de ez a ruha neked nem előnyös", "Tudjuk. Mindenki fotoshopolja a képeit. És Mindenki a legjobbat rakja ki" - olvasható az Insta-fotó mellett, ahol olyan hozzászólások is megjelentek, amik plasztikával vádolják a műsorvezetőt."Plasztika visszaköszön", "Én láttam őt pár napja élőben, szóval nem ilyen tökéletes", "Plasztika... mindenki tudja... új cicik, zsirleszivás (nem is kevés)".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.