Charlie gyerekkori barátja fiának legnagyobb álmát váltotta valóra - Videó

Giovanni Charlie énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie és Erb Virgil, művésznevén "Giovanni" közös produkcióban szerepeltek.

Giovanni gyerekkora óta ismeri Charliet, mert édesapjával együtt zenéltek a legendás Olympia zenekarban. A két család nagyon jó barátságot ápol egymással, hiszen Charlie fia, Ákos és Giovanni 15-16 évesen zenekart is alapítottak.

Charlie elárulta, hogy fiatalkori önmagát látja Giovanniban. Nagyon örül annak, hogy sok mindenben tud segíteni Giovanninak, aki egy kiváló zongorista is.

Giovanni és Charlie egy közös produkcióban is szerepelnek. Az egész történet úgy kezdődött, hogy Charlie adott Giovanni édesapjának egy kottafüzetet, amelyben a Jég dupla whiskeyvel és a Nézz az ég felé című dalok szerepeltek. Ezeket a dalokat Giovanni kívülről megtanulta. Két évvel ezelőtt pedig megszületett a dal, amellyel Giovanni felkereste Charliet, aki eleinte nem akart duettet énekelni vele, de miután hallotta a dalt, teljesen megváltozott a véleménye. A dal címe: „Evezzünk egy hajóban".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.