Erre költötték nyereményüket az X-Faktor eddigi versenyzői: Vastag Csaba egy forintot sem költött magára

Forrás: Vastag Csaba -
Kocsis Tibor X-Faktor Vastag Csaba nyeremény Ruszó Tibi Danics Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kíváncsiak, mire költötték nyereményüket az eddigi X-Faktor győztesek. Most őszintén vallottak erről.

Bár a tévében már az X-Faktor jubileumi évadát követhetik nyomon a nézők, nem érdemes megfelekdezni a tehetségkutató eddigi győzteseiről sem. A jelentkezőknek a szereplés mellett a nyeremény is fontos tényező, ami idén is havi 1 millió forint egy éven át; egy autó és egy luxusutazás. A Fókusz riportjából kiderült, mit kezdtek az eddigi győztesek a pénzjutalommal.

-vallotta be Danics Dóra.

Kocsis Tibor nem tapsolta el rögtön, inkább gyűjtögette a pénzt és a lakásának hitelét fizette belőle. Vastag Csaba a milliós nyereményt a karrierjébe fektette, az első lemezére, klipekre és koncertekre költötte. Mint mondja, magára egy forintot sem költött, a nyereményautót pedig öccsének, Tominak adta.

Forrás: Vastag Csaba

Nem úgy, mint Oláh Gergő, akinek az első útja egy bevásárlóközpontba vezetett, ahol mindenki azt vehetett, amit csak akart.

-mondta Ruszó Tibi.

Rico és Claudia a nyeremény egy részét a kerekesszékes énekes gyógyulására költötték, Rico pedig egy 250 ezer forintos ruhautalványnak örült a legjobban. A Seychelle-szigeteki utazásukról egy kedves barátjuk részére lemondtak.

Tóth Andi élete első repülőútja Balira vezetett, Danics Dóra pedig édesanyjával utazott Mexikóba. Opitz Barbi testvérével fedezte fel Panamát, ketten viszont, a USNK tagjai és Ruszó Tibi nem váltották be a nyereményutazást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.