Már korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Alice Evans színésznő és szintén színész férje, Ioan Gruffudd válni akar. A szomorú hírről korábban a feleség számolt be a közösségi oldalán. Házasságukkal kapcsolatban ezúttal is megdöbbentő dolgot árult el.

Az év elején mindenkit megdöbbentett az a hír, amikor a színésznő, Alice Evans közösségi oldalán közölte: férje, Ioan Gruffudd elhagyja a családját és válni akar feleségétől.

Alice szívszorító vallomásban foglalta össze a történteket:

"Szomorú hír, hogy a szerelmem, aki 20 éve a lelki társam, úgy döntött: elhagyja a családját. Jövő héten indul a költözés. Én és a kislányaim nagyon össze vagyunk zavarodva és szomorúak vagyunk. Nem kaptam más magyarázatot, csak annyit, hogy: nem szeretlek többé, sajnálom"- írta akkor az édesanya.

A sztárpár végül márciusban hivatalosan is elvált egymástól. Nemrég azonban Alice újabb bejegyzésben teregette ki a családi szennyest, Twitter bejegyzésben számolt be arról, hogy férje éveken keresztü al barátnőjével csalta meg őt. Alice úgy érzi, férje kettős életével nemcsak őt, hanem két kislányukat is csúnyán átverte. 

"Kiderült tehát, hogy a férjem, miután két éven át azt mondta nekem, hogy rossz ember vagyok, nem vagyok izgató, és többé nem akar szexelni velem, három éve viszonyt folytatott a hátam mögött. Sok sikert, Bianca" - olvashatóak Alice sorai.