Itt lesz kötelező a maszkviselés Budapesten: megkezdődött a szigorítás

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
maszkviselés kötelező covid koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hegyvidéki Önkormányzat kulturális és sportinzétményeiben 2021. november 1-től a hat éven felülieknek kötelező lesz a maszkhasználat.

Az intézkedés a koronavírus terjedésének megakadályozása miatt történik.
A maszkviselés a MOMKult épületében a rendezvények során elsősorban programhelyszíneken, és azon szolgáltatási pontoknál lesz kövelező, ahol nem tartható a szociális védőtávolság (színházterem, büfé, előadótermek).

Néhány helyen tehát biztosan visszatér a maszkhasználat. Fotó: Csudai Sándor - Origo

A MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpont vezetése szintén kötelező maszkhasználatot rendelt el az intézmény területén - írja a Hegyvidék.hu.

A Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda területén november 2-tól kötelezően kell hordani a maszkot, a medencetér kivételével. A Hegyvidéki Önkormányzat már október 13 óta kötelezővé tette a maszkhasználatot azok számára, akik belépnek az épületbe. Azoknak az ügyfeleknek, akik nem viselnek maszkot, az önkormányzat orvosi maszkot biztosít a portán és az intézményeiben is.

Az ügyfélfogadás ideje alatt pedig minden munkatársnak kötelező a maszkviselés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.