Mi történhetett? Lefotózták Gáspár Győzőt, ahogy hajléktalanként kéreget az utcán

hajléktalan Gáspár Győző kéregetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzőt az utcán kapták lencsevégre, ahogy a földön ülve, egy táblát tartva a kezében kéreget.

Gáspár Győző megdöbbentő fotókat tett közzé az Instagramon. A showman hajléktalanként, egy táblát tartva kéreget, a fotó mellé pedig sokatmondó gondolatokat is írt, amiket a BoJack Horseman című sorozatból idézett.

„Te vagy a sztárja a mozinak, és ez lesz az a rész, ahol megszakad a szíved. A világ próbák elé állít, az emberek le se sz@rnak, de ennek így kell lennie, különben a film végén, amikor megkapsz mindent, nem érződik majd jutalomnak. Túl sok a barom a Földön, de végül ők sem számítanak, mert a film nem róluk szól. Sosem róluk szólt. Az egész végig a te mozid volt"

– írta a posztban a botrányhős, aki azt még nem árulta el, milyen okból készültek róla a fotók. Akadt olyan kommentelő, aki azt írta, szerinte kifejezetten jól áll Győzőnek az új stílus:

- írta az egyik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.