Nyerő páros: "Olyan a testetek, mint egy árucikk" - Pataki Zita keményen beszólt a többi lánynak

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros bikini Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi feladatban a Nyerő páros női szereplőinek bikinire vetkőzve kellett énekelniük, ami sokaknak nem volt testhezálló. Pataki Zita a produkciók után elmondta a véleményét arról, miért volt ez könnyebb feladat egyeseknek. 

A Nyerő Páros legutóbbi adásában tehetésgkutatót rendeztek, egy kis nehezítéssel. A lányoknak bikiniben kellett énekelniük, miközben többnyire hideg víz zúdult rájuk. Nem egyszerű, de sokaknak már a bikinire vetkőzés is komoly feladat volt.

Pataki Zita keményen beszólt a többi lánynak Forrás: RTL Klub

A produkciók után a fiúk pontozták az előadásokat, így alakult ki egy sorrend.

Pataki Zitának nem volt könnyű dolga, hiszen sosem vetkőzött még bikinire nyilvánosan, ezért fakadt ki az eredmény után,

és beszélt arról, hogy néhány lány teste olyan a villában, mint egy árucikk.

Később pedig megjegyezte, hogy 48 évesen semmi baja az önértékelésének. "Az erkölcseim határát léptem át, szerintem ezt magyarázni nem kell, hogy óriási különbség van. És azt láttam, hogy a lányok ezt egyáltalán nem értik. Nem értik" - hangsúlyozta ki.

Szerinted jogosan akadt ki ennyire Pataki Zita?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.