A legutóbbi feladatban a Nyerő páros női szereplőinek bikinire vetkőzve kellett énekelniük, ami sokaknak nem volt testhezálló. Pataki Zita a produkciók után elmondta a véleményét arról, miért volt ez könnyebb feladat egyeseknek. 

A Nyerő Páros legutóbbi adásában tehetésgkutatót rendeztek, egy kis nehezítéssel. A lányoknak bikiniben kellett énekelniük, miközben többnyire hideg víz zúdult rájuk. Nem egyszerű, de sokaknak már a bikinire vetkőzés is komoly feladat volt.

Pataki Zita keményen beszólt a többi lánynakForrás: RTL Klub

A produkciók után a fiúk pontozták az előadásokat, így alakult ki egy sorrend. Pataki Zitának nem volt könnyű dolga, hiszen sosem vetkőzött még bikinire nyilvánosan, ezért fakadt ki az eredmény után, és beszélt arról, hogy néhány lány teste olyan a villában, mint egy árucikk.

"Odett fiatal, huszonéves nő, önbizalomhiányának nem kellene, hogy legyen. Az életemben soha, még hozzátok sem mentem ki. Ti levetkőztetek és ugráltatok a medencében. Én nem megyek oda. Nekem ez komfortzóna-átlépés volt, és a mellettem ülő Kingának is. Ne haragudjatok, de tényleg azt érzem, hogy nem az Odettnek volt ez nagyon lépés, aki napok óta a medence partján, a fiúk előtt... Hanem egy olyan nőnek, aki nem  vetkőzik le. (...) Kivonultok a kifutón, olyan a testetek, mint egy árucikk majdnemhogy, mert szépek vagytok, ez a feladatotok" - mondta a lányoknak Zita, akik inkább nem reagáltak ezekre a bántó megjegyzésekre.

Később pedig megjegyezte, hogy 48 évesen semmi baja az önértékelésének. "Az erkölcseim határát léptem át, szerintem ezt magyarázni nem kell, hogy óriási különbség van. És azt láttam, hogy a lányok ezt egyáltalán nem értik. Nem értik" - hangsúlyozta ki.