Nyilvánosságra került az utolsó felvétel: itt állt a gyilkos lövés előtt az Alec Baldwin által lelőtt operatőr

fotó haláleset baleset Halyna Hutchins Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet lát napvilágot az Alec Baldwin-ügyről. Ezúttal egy fotó szivárgott ki, amin az látszik, hol állt Halyna Hutchins a halálos lövés előtti utolsó pillanatban.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, Alec Baldwin Rust című filmjének forgatásán halálos sérülés történt, miután a színész egy kellékfegyverrel véletlenül megölte a 42 éves, operatőrként dolgozó Halyna Hutchinst. Alec a rendezőt, Joel Souzát is súlyosan megsebesítette, őt azonban már kiengedték a kórházból.

A tragédia után a színész teljesen összetört, és személyesen is részvétet nyilvánított az operatőr nő családjának. Közben elkezdődtek a kihallgatások, és nyilvánosságra került egy, a baleset előtti pillanatokban készült fotó is, amin az elhunyt Halyna Hutchins is látható.

A fotó választ ad arra a kérdésre, hogyan találhatta el pont az operatőrt Baldwin, hiszen Halyna (fejhallgatóval a fején, háttal állva, sapkában látható) épp a színész előtt állt, a kamera mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.