"Sokan pont erről feledkeznek meg" - Sáfrány Emese elárulta tökéletes testének titkát

fogyás életmódváltás egészség egészséges életmód életmód Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese nem a véletlennek köszönheti tökéletes idomait. A légtornász elárulta, mi a titka, és hogyan sikerült már most, a szülés után pár hónappal bomba formába lendülnie.

Sáfrány Emese alig négy hónappal ezelőtt adott életet kisfiának. A gyönyörű sztármami friss fotóján jól látszik, hogy már most visszanyerte tökéletes alakját. Mesi most arról írt egy hosszabb posztban, hogy sikerült ez neki ilyen rövid idő alatt, és az egészséges életmóddal kapcsolatban osztott meg néhány velős gondolatot.

"17 éves korom óta tudatosan figyelek a táplálkozásomra és az egészségemre: fontosnak tartom ennek hirdetését, hiszen a mai rohanó világban sokan pont erről feledkeznek meg.

Tudom, baromi nehéz elkezdeni, és sokszor azt sem tudjuk, hogyan is kéne. Mielőtt belevágtam, én sem kíméltem a szervezetemet a cukros dolgoktól, az olyan ételektől, aminek csak az íze jó maximum, de semmi más előnye nincs annak, hogy az emberek fogyasztják.Végül elhatároztam magam, mert tudtam, hogy hosszú távon a testem, a szervezetem meghálálja, és büszkén kijelentem: igen, így is lett. Ma már pedig, ha ránézek az ilyen ételekre, eszembe sem jut enni belőle, és a legjobb az egészben, hogy semmilyen rossz érzés nincs is ettől bennem"

-írta Emese, aki mindenkit arra biztat, hogy váltson életmódot, és éljen egészségesen.

A fotó alatt a sztáranyuka egyik követője megkérdezte, alkoholt szokott-e inni, amire Mesi ezt válaszolta:

Intim pillanatban osztott meg közös képet kisfiával Sáfrány Emese - Fotóhttps://www.life.hu/eletmod/20211007-intim-pillanatban-osztott-meg-kozos-kepet-kisfiaval-safrany-emese-foto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.