A Roy és Ádám frontembere, Roy 8 év után elvette nála 20 évvel fiatalabb szeremét. Szűk családi körben fogadtak egymásnak örök hűséget.

Már mi is megírtuk, hogy Kohánszky Rajmund, Roy eljegyezte barátnőjét, és már az esküvőre készülnek

A találkozás sorsszerű volt, mert Abonyban egy koncert után ismerkedtünk meg. Beszélgettünk mindenféléről, de ekkor még nem történt semmi kettőnk között. Jóval később viszont Szolnokon egy zenei táborban újra egymásba botlottunk, és innentől kezdve számítunk mi ketten egy párnak - mondta akkor a Borsnak Roy.

50 évesen megnősült Kohánszky RajmundForrás: Instagram/Roy és Ádám Trió

Az esküvő két héttel ezelőtt, a legnagyobb titokban történt, szeretteiken kívül senki sem tudott róla. Bár a nagy korkülönbség miatt sokan nem jósoltak nagy jövőt a párnak, már 8 éve voltak együtt, mire sort kerítettek a házasságra. 

Nem szerettük volna elkapkodni az esküvőt, a nyolc év alatt viszont mindketten eleget bizonyítottunk egymásnak, úgyhogy mostanra megérett a szerelmünk a házasságra. Az eredeti terv az volt, hogy két tanú jelenlétében teszünk fogadalmat egymásnak, merthogy annak idején a szüleink is így házasodtak, de végül arra jutottunk, hogy megtörjük a hagyományokat, hisz nem esküvő az esküvő család nélkül. A legközelebbi családtagjaink, szeretteink körében esküdtünk egy tizenhatodik kerületi házasságkötő teremben, az ünneplés, a nagy lagzi viszont még várat magára

- mesélte Roy a Story magazinnak.