Egyre feszültebb a hangulat Molnár Gusztáv és L.L. Junior között. A dolog odáig fajult, hogy L.L. Junior félrehívta a színészt, hogy megbeszéljék a nézeteltérést, de a helyzet csak rosszabb lett.

A Nyerő páros című műsor nemcsak arról szól, hogy a párok próbára teszik a kapcsolatukat és ügyességüket a játékokban, hanem bizony a sztárok egymásnak is nekifeszülnek. Most éppen L.L. Junioron és Molnár Gusztávon volt a sor. Az énekes félrehívta a színészt, hogy megkérdezze tőle, miért emeli fel a hangját, ha hozzá beszél.

Szerettem volna elmondani, hogy légyszíves ne üvöltözzél velem. Erre szerettelek volna megkérni."

A férfias beszélgetésbe belerondított Gusztáv felesége, Fazekas Vivien, aki rögtön férje védelmére kelt. Ez azonban nem tetszett Juniornak.

Egyre feszültebb a hangulat Molnár Gusztáv és L.L. Junior közöttForrás: Instagram/Molnár Gusztáv Official, Instagram/L.L.Junior

Most bejöttél ide bemosolyogni, hogy tónus, amit vele beszéltem ki. Férfiak félrehívtuk egymást, és ide álltál be közénk"

- mondta az énekes, ami Gusztiék szerint egyenlő azzal, hogy L.L. Junior lenézi a nőket. Erre aztán már ő akadt ki.

Akkor én meg ugyanúgy kérem, hogy a feleségemnek ne mondd azt, hogy ne gyere ide mosolyogni"

- válaszolt a színész, majd amikor mindenki visszavonult, röviden és tömören jellemezték az énekest.

Teljes suttyó...tudatlan, akkora bunkó!"

Vivi, Gusztáv felesége nemrég a követőit is kiosztotta egy meglehetősen arrogáns hangvételű Instagram-posztban, szerinte ugyanis az emberek túlzásba viszik az ítélkezést.