Dancing with the Stars: Cooky különleges módját választotta a békülésnek

békülés Bereczki Zoltán Cooky Dancing with the Stars gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és felesége, Debóra estek ki a legutóbbi Dancing with the Stars adásából. Az adás nemcsak a kiesés miatt volt keserű Cooky-ék számára, hanem azért is, mert a zsűri azt is bírálta, hogy Cooky és Debi a gyerekeiket is bevonták a produkcióba. 

Bereczki Zoltán és Cooky között akadt némi feszültség, amikor Bereczki Zoltán szóvá tette, hogy a házaspár a gyermekeit is bevonta a produkcióba. Cooky teljesen kiakadt és a Blikkben üzent a zsűritagnak: "Én sem adok másnak gyereknevelési tanácsokat, így senki ne szóljon bele, hogyan neveljük a gyerekeket!"

Bereczki Zoltán megbántotta azzal Cooky-t és feleségét, hogy szerinte nem kellett volna bevonniuk a gyerekeket a produkcióba. Forrás: sajtoszoba.tv

Cooky azonban nem haragtartó, ezért feleségével együtt úgy döntöttek, hogy megkeresik a színészt a show szünetében és megbeszélik vele ezt a nézeteltérést.

- mondta a rádiós.

Bereczki Zoltán a Life Tv Ébredj velünk című műsorában beszélt arról, hogy ő sem szeretett volna a házaspár lelkébe gázolni, így a sütievés közben megbeszélték, hogy félreértés történt, és nincs harag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.