Kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa és Krishan terveiben szerepel-e a közös gyermek

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa gyermekvállalás házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető és párja polgári esküvőn már összekötötték életüket, de az indiai szokások szerint még nem mondták ki az igent; a koronavírus keresztbe húzta számításaikat. 

Zsuzsa nemrég a Frizbiben beszélt arról: korábban azt gondolta, hogy mindent meg lehet oldani egyedül, de szerinte fontos, hogy legyünk nyitottak a boldogságra, hiszen a szerelem bárhonnan belecsöppenhet az életünkbe.

Most a HOT! magazinnak árulta el, hogy házassága boldogabb, mint valaha. Továbbá mesélt a gyerekvállaláshoz fűződő gondolatairól, és egy, a párjával közös huncut játékról is.

Házasságkötésükről azt mondta, hogy ugyan már házasok, de Indiában is lesz egy szertartás, amit már alig vár. Sajnos erre egyelőre nem kerülhet sor a vírushelyzet miatt:

A népszerű tévés elmondta véleményét a féltékenységről és a flörtölésről is:

Bár Zsuzsáék nagyon boldog és kiegyensúlyozott házasságban élnek, a gyerekvállalás mégsem szerepel terveik között. Elmondása szerint már az első pillanattól tudták, hogy nem akarnak gyereket, ezért nem is téma közöttük.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.