Durván megsérült a TV2 sztárja a stúdióban: le kellett állítani a forgatást

Forrás: TV2/Ninja Warrior Hungary -
sérülés baleset Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki halálra rémült a Ninja Warrior forgatásán, ammikor Agócs Tamás az egyik akadálynál balesetet szenvedett. A fájdalomtól összeesett, kifordult a térde. A durva esetet barátnője a pálya széléről nézte végig, aki szintén a műsor versenyzője.

Az idei Ninja Warrior pálya Európa legnagyobbja és legbrutálisabbja. Ezen kell végigmennie azokak, akik harcba szállnak a fődíjért, ami 20 millió forint. Rengetegen jelenkeztek a műsorra, nagyon színes a paletta: tinédzserekrtől kezdve az 50-es korosztályig mindenkinek az a célja, hogy sikeresen vegye az akadályokat, akárcsak Agócs Tamásnak.

A fiatal környezetmérnök falmászó oktatóként dolgozik, ami eleinte jó jelnek bizonyult, hiszen az első két évad győztese is mászó volt. A sportoló magabiztosan indult a versenyen, de a második akadálynál, a Libegőnél olyan rosszul ért földet, hogy kifordult a térde.

- csak ennyit tudott mondani a segítségére siető orvosi csapatnak.

A sportoló magabiztosan indult a versenyen, de a második akadálynál, a Libegőnél olyan rosszul ért földet, hogy kifordult a térde Forrás: TV2/Ninja Warrior Hungary

A balesetet a versenyző párja a pálya széléről nézte végig, aki ráadásul szintén elindult a versenyen. Azt még nem lehet tudni, hogy az eset milyen hatással lesz Fanni teljesítményére, de biztos, hogy nagyon megrázta.

– mondta a Borsnak Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.