Elhagyta feleségét és négy gyerekét a magyar zenész: új párja 25 évvel fiatalabb

feleség Kowalsky család Kowalsky meg a Vega szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kowalszky meg a Vega frontembere, Balázs Gyula elköltözött othonról egy tőle jóval fiatalabb, kétgyermekes nő kedvéért.

Kowa korábban arról nyilatkozott, mennyire büszke a családjára. Feleségével 18 éve házasodtak össze, négy gyermekük született: három fiuk 16, 12 és 9 évesek, a legkisebb, a kislányuk mindössze 6 esztendős.

A Bors a minap egy olvasói levelet kapott, amiben az állt, hogy az 50 éves zenész elköltözött családjától egy 25 éves, kétgyermekes nő miatt. A lap megkereste Kowát, aki először nem akart nyiltkozni, ám végül elismerte, hogy családjában "megoldásra váró problémák" vannak. Hozzátette, elindultak "bizonyos folyamatok", és ha gondok vannak, akkor részletkérdés, hogy van-e haramadik fél.

Kowalsky meg a Vega, Balázs Gyula Forrás: Facebook

A Bors megkereste Kowa feleségét is, aki igazolta, hogy valóban komoly problámák vannak a házasságukkal. A zenész már el is költözött a családi otthonból. Valéria nem akart rosszat mondani férjére, mert úgy érzi, hogy a férfi most nincs tisztában azzal, mit is tesz.

"Egy 25 éves, kétgyermekes lány a választott helyettem. Szomorú ez a történet. Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Out-ot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa" még vonattal járt le hozzám udvarolni" - mondta szomorúan az asszony, aki nem tudta megmondani, van-e visszaút. Elmondása szerint Kowa nagyon szélsőségesen tud viselkedni, és most sem számol a következményekkel.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.