Örömhír! Megszületett a magyar színész gyermeke: íme, az első fotó

Születés Kocsis Dénes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt osztott meg Kocsis Dénes a közösségi oldalán: megszületett a gyerekük.

Kocsis Dénes és párja, Petra régóta szerettek volna már gyereket, ám sokáig hiába próbálkoztak. Petránál endometriózist diagnosztizáltak. Orvosa nem javasolta neki a műtétet, ám így még kisebb esélye volt arra, hogy teherbe essen: de mégis megtörtént a csoda. Alig hittek a szemüknek, amikor meglátták a két csíkot a teszten, ugyanakkor úsztak a boldogságban, most azonban még annál is nagyobb az örömük, hiszen megszületett a gyermekük.

"Sokan mesélték, hogy a szülést meg kell tapasztalni, át kell élni, hogy megértsük, mit jelent. Petra a szememben egyszerűen egy HŐS!! Földöntúli ereje van és kitartása. Büszke vagyok, hogy a férje lehetek és rendkívül hálás lehetek neki, hogy 9 hónapig táplálta, majd világra hozta ezt a kis pöcsöst, aki mostantól a Kocsis-Mészáros család legifjabb tagja lett" - írta Dénes. Az is kiderült, mi lett a kisfiuk neve: Fülöp.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.